Dating voor 50-plussers

Betalen voor een datingsite

DAAROM BETAAL JE VOOR DE JUISTE DATINGSITE Gratis daten is heel leuk maar je komt er niet ver mee. Maar datingsites zijn gratis, hoor ik je zeggen. Wil je een paar maanden leuk chatten en daten? Onderweg appen? Jij wil toch weten dat je VEILIG KAN DATEN? Dat doe je met betaalde dating. Maak dan 50-60 € of zo over voor 3 maanden en ga direct van start. 

Want met een betaald account maak je jouw dating pas écht veilig. Geef niet je privégegevens af omdat anderen er om vragen. Blijf communiceren op de datingsite zo als jíj het wil. Hier zelf over beslissen geeft je zo veel vrijheid en geeft je juist de ruimte om contact te maken en nieuwe mensen te leren kennen en ook op jouw voorwaarden.

betalen voor een DATINGSITE

(TIP) 3 DAGEN GRATIS
med
50plusmatch

4.6/5

Dating voor actieve 50-plussers, gratis inschrijving en nu med 3 dagen gratis full membership/

PARSHIP
Dating

4.1/5

Bij PARSHIP is senioren dating een serieuze bezigheid.

elite dating

4/5

Serieuze singles met ambitie, ontmoet singles bij u in de buurt.

BIJ EEN BETAALDE DATINGSITE, DENK AAN HET VOLGENDE:

1. Kies een site die goedgekeurd is door Keurmerkveiligdaten.nl

2. Zoek wel even op dat je gebruik kunt maken van je herroepingsrecht in de algemene voorwaarden. Wil je 100% terug bij een herroeping mag je geen gebruik hebben gemaakt van de diensten. Heb je dat wel gedaan betaal je een redelijke deel van de totale som. Dit moet op de site staan vermeld.

KUN JE NOG NIET BESLISSEN? Wil je over een aantal weken een mailtje ontvangen met de vraag of je je alsnog wil inschrijven. Wie weet misschien hebben we intussen een leuk aanbod? Meld je dan hier aan.