50plus Dating vergelijker, vind de juiste datingsite met datingover50.nl

Dating voor 50-plussers

Veilig daten

WEET WAT JE DOET Het allerbelangrijkste wanneer je aan het daten bent is dat je weet wat je doet. En vooral weet wat je niet moet doen. Op KeurmerkVeiligdaten.nl vind je de goedgekeurde datingsites.  

Houd een paar regels in acht, om die ene joker te vermijden. 99% van de daters zijn lieve mensen die net als jij zich alleen voelen. Maar er is altijd iemand – op elke site – die jouw grenzen minder respecteert. Dat wil je niet geloven maar het is wel zo. Deze REGELS zullen je de komende maanden helpen.

 

1. Wees eerlijk in je profiel maar bedenk wel wat een ander graag over jou zou willen weten. Ben je een wandelaar, een lezer, een sporter of juist niet? Op een datingsite vind je alle soorten, dus wees niet bang om ook iets bijzonders over jezelf te vertellen. 

2. Datingsites zijn tegenwoordig goed beveiligd. Ze gebruiken vele systemen om foute profielen eruit te vissen. Maar maak het voor jou eenvoudig: maak een apart e-mailadres aan die je gebruikt om mee te daten. Als je per abuis een opdringerig persoontje bent tegengekomen, kun je dus de contacten die je nog wil houden apart bewaren, en met een klik het e-mailadres sluiten.  

3. Maak nooit, never, te nimmer, dus niet geld over. Het maakt niet uit wat de reden is, want elke reden is een leugen. Wat je wel weet is dat jouw geld in een overheerlijke cocktail wordt geïnvesteerd. En jij zit er niet bij, dat weet je dan ook. Het wordt zo vaak besproken maar het moet echt nog een keer gezegd worden. 

4. De eerste ontmoeting doe je zo; Net als vroeger! Toen kon het namelijk zonder mobiele telefoon, dus het kan écht nog steeds. Spreek op het station of in een café af. Want in een openbare gelegenheid ben je vrij. Je kunt blijven zo lang je maar wilt, of je kunt de deur uit te lopen, zou die persoon niet diegene zijn die je verwachtte. 

5. Maak een betaald account aan, want dat maakt jouw dating pas écht veilig. Geef niet je privégegevens af omdat iemand anders er om vraagt. Blijf communiceren op jouw datingsite tot dat jíj het anders wil. Hier zelf over beslissen geeft je zo veel vrijheid en maakt je datingplezier enorm veel groter. Ja, het is echt zo. 

DATEN OVER de grens? Wil je een prima datingvergelijker voor België vinden, ga dan naar datingover50.be voor goede adviezen en de beste resultaten. Daten in België met datingover50.be!

Wij zijn ook actief in Nordic. Voor dating in Zweden kun je de site datingover50.se proberen, voor Finland suomalaista.datingover50.info en voor Denemarken dansk.datingover50.info.

Om jou beter van dienst te zijn werken wij met verschillende partners. Goed begin is daar een van. Kijk voor meer informatie naar hun startpagina dating.kassiesa.nl